OPLEV tilbage på sporet

OPLEV tilbage på sporet

OPLEV tilbage på sporet 150 150 Marie

Jeg ved ikke, om vi faldt igennem eller vi bare var ude på rigtig dybt vand den aften hos Time Angels. Allerede da vi mødte de to andre iværksættere, var vi godt klar over, at OPLEV i hvert fald ikke var lige så langt i processen og et lige så færdigt koncept som de andre VANDRET og WORTHMORE, og der var ingen engle, som mente de havde noget at byde på, der kan hjælpe os videre.
Alligevel fik vi sindsygt meget ud af aften.
Vores vej med OPLEV har igen taget en drejning, for først og fremmest fandt vi ud af, at vi skal fokusere på EN TING ad gangen.
Og derfor er vores fokus nu på, at få app’en OPLEV realiseret.

Corona-tiden sendte os i tænkeboks i forhold til at spekulere over, hvordan det vil påvirke både rejselysten og rejsemuligheder i fremtiden.
Vi er stadig sikre på, at rejselysten er stadig er der, og at det bliver muligt at komme ud og opleve verden igen. Men vi er også i den overbevisning, at vi kommer til at rejse færre gange om året, og at vores færden i verden kommer til at bære endnu mere præg af et ønske om, at efterlade de steder som vi besøger på samme måde, som da vi kom – eller måske endda rigere.
Men lige fokuserer vi ikke på det. Det er næste step, når OPLEV er blevet til en app, og de begynder at vrimle med brugere.