Er vi nu sådan rigtige iværksættere?

Er vi nu sådan rigtige iværksættere?

Er vi nu sådan rigtige iværksættere? 150 150 Marie

Gennem en af Rikkes veninder har vi fået kontakt til Time Angels. Time Angels er en slags kontaktbureau, der matcher iværksættere med folk, der vil hjælpe startups videre. Konceptet har fokus på at finde de mennesker, der kan hjælpe iværksættere med at løse deres næste store udfordring.
Og en torsdag sidst i august skal med vi med til sådan et arrangement.
Det er både spændende, mega spændende men også noget, der giver sommerfugle i maven. Er vi nu sådan rigtig iværksættere ?

Udover vores rejseplanlægnings app er vi optaget af at få udviklet et koncept, hvor vi binder bæredygtig rejseadfærd sammen med app’en OPLEV, men vi kan bare ikke finde ud af, helt hvordan det skal være.

Vi har gjort os mange tanker om, hvordan vi kan skabe et fællesskab for andre rejsende og hverdagseventyrer, der ligesom os gerne vil bidrage til at vores rejser ikke ødelægger vores verden, men i stedet måske ligefrem gør den bedre. Et fællesskab, der måske på en eller anden måde kan inkluderer app’en OPLEV – eller app’en kan hjælpe med det.

Det er lige nu vores store udfordring, hvordan vi kobler de to ting, og det håber vi sådan, at der er nogle Time Angels, der kan hjælpe os med.

Det bliver godt nok spændende den der torsdag i selskab med en masse iværksættere og forretningsfolk ….