Kortet skal bruges på flere måder

Kortet skal bruges på flere måder

Kortet skal bruges på flere måder 150 150 Marie

Ruten. Rejseruten. Hvor vigtig er en kortfunktion, så man planlægger sin rejserute. Det var med som en funktion i vores oprindelige beskrivelse af, hvad app’en OPLEV skal rumme. Tanken var, at kortet skulle bruges til at finde ud af, hvordan man kommer fra a til b og b til c … Hvor langt der er, hvor lang tid man kan forvente det tager med forskellige transportmidler. Funktioner som vi kender og bruger i google map, map.me, og hvad der eller findes af kortfunktioner.

Vi har forestillet os en kortfunktions, så vi kan “lege” med, hvordan man kommer fra a til b …

Men Pawel – vores projektleder, der sidder ude i Thailand – har udfordret os. Der er jo masser af andre smarte måder, at bruge et kort på – og skal det ikke også med i app’en?

Det samme får har vi fået at vide på Facebook. At kortet er en god idé, og at der mange gode ideer til, hvordan man kan bruge det.  

Vi er enige. Vi vil også gerne bruge kortet til mere. Det lyder drønsmart, hvis man også kan bruge kortet til se, hvor hotellet ligger i forhold til restauranten, og hvor det spændende museum – eller den smukke park er. Hvis altså det kan holdes indenfor vores økonomiske ramme.

Pawel arbejder videre med det, og har lovet at udfolde for os, hvordan det kan blive med en række af de funktionaliteter, som mange kender fra Google Maps.

Comments are closed.