Så er vi i gang…

Så er vi i gang…

Så er vi i gang… 150 150 Marie
Mikkel fra Imangu skyper til Niels i Bangkok

I dag mødtes vi igen med Mikkel fra Imangu. Imangu er det firma, der skal stå for at udvikle den tekniske del af vores rejseapp OPLEV. Vi har holdt flere møder med Mikkel – men var det et lidt særligt møde i dag, fordi dette møde var begyndelsen på udviklingen af en prototype. Vi har kastet alle vores sparepenge i projektet og skrevet under på en kontrakt med Imanu om, at vi sammen i løbet af de næste tre måneder skal lave en prototype på vores app. 

Udover Mikkel, vi mødtes med på Imanus kontor i København, sidder udviklingsholdet i Bangkok. Vi hilste i dag over Skype på Niels, der leder kontoret i Thailand. Vi får også en projektleder derover, der hedder Pawel.

Kick-starter mødet i København, hvor Mikkel bag computeren og Niels fra Bangkok forklarer, hvad skal kunne og hvordan processen kommer til at forløbe

DET FØLES HELT VILDT. Og godt.. Det første der skal udvikles er et logo. Vi tænker, det skal være blåt – fordi vi begge elsker blå – men vi er åbne for andre input. Vi håber, at vi i løbet af den kommende uge kan præsentere forskellige bud på et logo for jer – og vi glæder os til at høre, hvad I tænker om det…. Derefter følger flowchartet. Man kan sige landkortet over, hvordan app’en skal bygges op. Og den videre planlægning af alle funktionaliteter. Det er en spændende tid, vi går i møde!