200 følgere og på vej

200 følgere og på vej

200 følgere og på vej 150 150 Rikke Bøyesen

Første døgn fik vi 100 følgere på Facebook, og efter en uge har vi 200. Hurra! Vi er glade og arbejder videre med at lave opslag, der kan interessere og engagere følgere, og som kan generere nye følgere. Vi gør os en del overvejelser omkring, hvor mange opslag vi skal lave, hvordan de skal se ud og ikke mindst, hvornår vi skal poste. Vi må se de kommende uger, hvordan det skrider frem med OPLEV på Facebook.

Ud af de tre posts vi har lavet, er postet om design af logo, der har haft langt flest interaktioner – over 100! Det tæller også vores egne kommentarer og likes, men alligevel. Vi er godt på vej. Omvendt, så er der ikke gang i den på Instagram, hvor vi kun har 35 følgere…

Vi går videre til udviklerne i Imangu med overvejelserne om logo. Indtil videre har vi fået bud ind med kuffert/rygsæk og forskellige former for glober/jordkloder. Mandag morgen, hvor vi har aftalt webmøde med vores udviklere, bliver vi nok klogere på logo og meget mere. Det laver vi helt sikkert et poste omkring:-)

Sideløbende med logo, posts mm. bakser vi med at få oprettet en erhvervskonto. Det er lidt besværligt, halvdyrt og så tager det laaang tid, men jo nødvendigt med et ApS.

Comments are closed.